top of page

Når bør du booke bryllupsfotograf?

Etter å ha måtte si nei til omkring 10 bryllup denne sesongen grunnet andre bookinger og reiseplaner tenkte jeg å gi et (uvurdelig) tips til kommende brudepar.

Så når bør du booke bryllupsfotograf? Det raske svaret er: ASAP. På samme måte som bryllupslokale er det en kamp om fotograf-beinet på det norske bryllupsmarkedet grunnet veldig kort sesong (mai til september, minus fellesferien). Har du derfor fastsatt dato og booket lokale vil jeg tipse deg om å sette fotograf høyt på prioriteringslisten (... så klart sier fotografen det...). Det er ikke for tidlig å booke bryllupsfotograf 1 år i forveien, og det gjør at du sikrer deg fotografen du ønsker deg før et annet brudepar kommer deg i forkjøpet.

Jeg synes det er så fryktelig synd å høre om fortvilte brudepar som kun måneder, og til slutt uker, før den store dagen sliter med å finne en eneste fotograf som har mulighet. Derfor vil jeg tipse deg om å kontakte fotografer med en gang dere har fått fastsatt en dato - gjerne 1 år før den store dagen. Ingen bryllup er like og det kan være forskjellige grunner til hvorfor det kan være ønskelig å vente med å booke fotograf, men for de fleste vil jeg påstå at jo tidligere - jo bedre :)


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page