top of page

Se bilder fra sesongens to første bryllupsfotograferinger

Bryllupssesongen er for fullt i gang og jeg la vekk våtdrakten i mai for noe mer staselig for å tre inn i rollen som bryllupsfotograf i Bærum og Bergen (begge helt fantastiske og med sol (!)).

*Alle bilder er publisert med samtykke fra brudeparene.

Sesongen for bryllupsfotografering ble sparket i gang med Susanne og Sindres bryllup på Hennie Onstad-senteret i Bærum. Det var utrolig morsomt å fotografere gode venner og vi fikk satt opp en perfekt fotopakke hvor vi fokuserte på en noe kortere shoot, slik at de kunne tilbringe mer tid med gjestene.

Det andre var et bryllup i Bergen hvor jeg reiste over for å fotografere Helene og Simon da de giftet seg i strålende (u-Bergensk) solskinn. Bryllupsfotograferingen ble delt opp mellom Muséhagen, Nygårdsparken, Solstrand og Moldegaard, hvor vi fikk mange forskjellige kule vinkler og miljø - altså rake motsetningen fra bryllupet uka før. Det var utrolig morsomt å prøve seg som bryllupsfotograf i Bergen. Planleggingen av 2018-sesongen er fullt i gang og flere helger er allerede booket. Kjenner du noen som skal gifte seg og kanskje ikke enda har booket fotograf?


Comments


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page