top of page

Bryllupsfotograf + van life = sant

Oslo, Kristiansand, Bergen, Lofoten og Sverige - etter en sommer med back-to-back bryllup har det vært ufattelig befriende og deilig å ha hjemmet med seg på bryllupsfotograferingene.

Bryllup på Bjertorp Slott, Sverige

Noe av det jeg elsker med bryllupsfotografering er å møte nye mennesker og få oppleve et av deres største øyeblikk i livet. Det er alltid en dag fyllt med latter, råflotte øyeblikk og minner for livet.

Ikke-iscenesatt-øyeblikk. Jeg elsker å være "flue på veggen!

Etter å ha tilbringt mesteparten av fjorsommeren på hotellrom og sofaer hos venner har det vært umåtelig deilig å kunne legge seg i egen seng etter en lang dag med fotografering. Det å kunne kjøre 5-10 minutter og ha nærmeste innsjø, fjellheim eller grønne eng som bakgård er helt greit innafor.

Bakgården etter en lang dag med bryllupsfotografering.

Jeg har en nokså unik fremgangsmåte og stil når det kommer til bryllupsfotografering, en noe fotojournalistisk stil, hvis du vil kalle det det. Jeg er ikke stor fan av å bruke lang tid på iscenesatte bilder, og tilbringer mye heller store deler av dagene som "flue på veggen". Dette gjør at brudeparene kan fokusere mer på å nyte dagen med vennene, enn å ha hånden i perfekt posisjon eller at kjolen ligger 110% riktig på alle bilder.

Gutta gjør seg klar mens scenen settes inne i kirken.

Med vanen har jeg også hatt mulighet til å tilby fleksible pakker, hvor jeg også tilbringer flere dager i forveien i nærområdet for å finne de beste lokasjonene for fotograferingen. Det er vel en såkalt vinn-vinn-situasjon. Sesongen er ikke helt over enda, men jeg gleder meg allerede til neste!


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page