top of page

It's a wrap - bryllupsfotosesongen 2017

Da var siste bryllup fotografert, redigert og levert, og tilbake står bare minnene fra hva som var en heidundranes sesong som bryllupsfotograf.

Jeg har vært så heldig å få ta bilder bryllup i Oslo, Bergen og Kristiansand i sommer, og har blitt kjent med så mange fantastiske mennesker og fått lov til å dele store øyeblikk med morsomme, gærne, åpne og takknemlige brudepar.

Planleggingen av 2018 har for lengst startet og sparkes i gang allerede i februar med vinterbryllup. Dette blir nok også den første sommeren jeg går all in for å booke så mye jeg kan. Det gjør litt vondt i vil-reise-til-tropene-og-skyte-surf-sjela, men bryllupsfoto begynner å vel så morsomt og givende som dupping i varme farvann.

Takk for nå - vi sees neste år!


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page